17 Aralık 2010 Cuma

Erkeklerim kedinin götüne girdi

Hayalimde canlandırdığım erkekler yıllardır umduğumdan hep farklı çıkıyor. İsmini duyuyorum insanların, hayallerimde Brad Pitt gibi birini canlandırıyorum ama karşıma İlyas Salman çıkıyor.

Zidane benim için bir idoldü. Hiç görmemiştim, ama başarıları, futbolu, yeteneğiyle muhteşem bir insandı. Ee, bu kadar marifetli insan kesin şöyle birine benzer diyorum ben:
Bir de gerçek Zidane'a bakalım:

Benim için büyük bir yıkım tabi.. Hele bir de Nick Cave var ki.. Nick Cave inanılmaz başarılı bir müzik adamı. Müthiş bir ses, müthiş bir yetenek.. O zamanlar adamı da hiç görmemiştim, heralde diyorum dünyanın en yakışıklı insanıdır. Upuzun boyu, masmavi gözleri sapsarı saçları vardır. Gülüşü dünyanın en güzel gülüşüdür. Muhtemelen şöyle bir şeydir:

Gerçek Nick Cave'i gördüğümde 3 gün yemek yiyemedim. Rüyalarımda bıyığını bana sürtüp duruyordu:

Kendime geldiğimde Messi yükselişteydi. Son zamanların en iyi futbolcusu deniliyordu. Doğuştan yetenekliydi, attığı çalımlar herkesin dilindeydi. Gene kendi kendime bir Messi Profili çizdim hemen:

Gerçek ile bir kez daha yıkıldım:

Kendimi kitaplara vurdum. Felsefeyle çıktım bunalımdan. Nietzsche üzerine yazılar, kitaplar okumaya başladım. Davranışları çok gıcıktı aslında, ama insanı bağlayıcı bir özelliği vardır. Böyle bir insan inanılmaz seksi olmalı, kadınlar görür görmez karşısında soyunmaya başlamalı diye düşündüm:

Oysaki gerçek yüzüme soğuk su gibi çarptı:

Ben de öğrendim tabi artık profil yakıştırması yapmamayı. Hatta bütün yetenekliler boka benziyor. Hepsinin de çükü küçük.

7 yorum:

Taro dedi ki...

Aaahahahahahaha!!! :D Nick Cave ama aslında şöyle bir adamdı, yaşlandı şimdi, o imajının da çirkin olduğunu fark edip bıraktı allahtan. (Mafya babası amk.)

http://calitreview.com/wp-content/uploads/2010/03/nick_cave_1.jpg

http://27.media.tumblr.com/tumblr_lccxfwWLKh1qav3m8o5_500.jpg

http://userserve-ak.last.fm/serve/_/396124/Nick+Cave.jpg

Yaşlılık zor şey azizim. :(

Ayrıca döverim he, Nick Cave karizmatik bi kere! :D

Sycorox dedi ki...

hahahah şimdi bende pek severim Nick abiyi ama kıro bir görüntüsü oluyor bazen, ama bazı fotolarda pek hoş (çok da yemeyelim adamı) :)

Ayriyetten twitterda bir ara herkesler Messi muhabbetindeydi, aynen bende dedim adam taş bir şey herhalde, ama bütün gazetecisinden tutun futbol manyağı hatunlar tapıyordu. Görünce yıkıma uğradım :))

Taro dedi ki...

Evet Messi olayında aynen dediğin gerçekleşmişti bak Syco, herkes Messi Messi yazdıkça oha çok yakışıklı olsa gerek demiştim. Çok çirkinmiş.

Bir de şey var, Bad Seeds'te Nick Cave en çirkin adam. Mick Harvey olsun Blixa olsun çok daha yakışıklılar Nick Cave'den. Ama nasıl oluyorsa frontman Nick Cave oluyor, demek ki adamın karizması yetiyor. (Tanrım resmen fangirl'üm ühühü.)

ilnevyA dedi ki...

Messi şeker gibi çocuk lan. Yakışıklı değilse de çirkin de değil. Ronaldo piçi ne öyle çingene bildiğin :D

Mathilde dedi ki...

O fotoğraflarda Nick Cave taşmış harbiden, laf yok ona tamam :)

Messi de ne şekeri yahu resmen götüme benziyo.

Taro dedi ki...

Ahahah Onur'a bu yazıyı anlattım dün, çok güldü ve dedi ki:

"Zaten Nick Cave'in olayı farklı olmak ve adam takmıyor hiçbir şeyi, biraz saçı döküldü, kelleşti ve kilo aldı diye adam kendisini çirkinliğe verdi, tipini baştan aşağı bilerek çirkinleştirdi mafya babası imajı yaptı, başkası olsa olabildiği kadar güzel görünmeye çalışır, adam bilerek çirkinleşti resmen."

:D

Mathilde dedi ki...

:D Karizma olmak böyle bir şey heralde :D