23 Kasım 2009 Pazartesi

Sometimes I Feel Like Screaming!

Vizelerim bitti 3 gün önce saat 18.45 itibariyle. Sonundaaa! 3 haftalık eziyet de final dönemine kadar bitti. Tamı tamına 15 gün önce olduğumuz test sınavı hala açıklanmadı. Ellerinde mi okumaya çalışıyorlar anlamadım. Diğer sınavlar da aynı şekilde. Bir stres dalgasıyla açıyorum debisi sürekli. Of, sometimes I feel like screaming!

Dün istediğim gibi çizme aradım, ama yok yok yok! Fiyatlar da uçmuş zaten. Bir çizmeye 300lira vereceğime (hele ki İngiltere planları yaparken) o parayla 1 yıllık yeni pasaport çıkarttırıp(malum üzerindeki resmim ortaokuldan kalma) üstüne bir de beğendiğim şortu alırım, yetmezmiş gibi artan parayla da nargile bira keyfi yaparım. Tabi şöyle de bir şey var ki kim kaybetmiş de ben bulmuşum 300lirayı? Of, sometimes I feel like screaming!

Blogumun rengini sürekli değiştirip duruyorum. Yaptıklarımın hiçbiri içime sinmiyor. Arka planın kapkara olmasını istemiyorum, ama diğer yaptıklarım da çok kötü görünüyor gözüme. Orta yolu bulamadım bir türlü. İçime dert oldu. Of, sometimes I feel like screaming!

Şu anda sermaye piyasası analizi dersinde olmam gerekirken evde oturuyorum. Bu hafta okula gitmeme kararı aldım. Üşengeçlikten ölüyorum da ondan sanırım. Stres sonrası dinlenme falan bahane. Hiçbir şey yapmadan oturmak istiyorum bütün gün. Film izleyemeye, kitap okumaya bile üşeniyorum şu anda. Sıkılıyorum aslında, ama kendimi eğlendirmek için bir şey yapmaya çok üşeniyorum. Of, sometimes I feel like screaming!

O kadar söyledik ettik, sometimes I feel like screaming linki koymak lazımdı, olmadı, bulamadım malesef.

2 yorum:

sneyl dedi ki...

http://fizy.com/s/16kw40

Adsız dedi ki...

steve morse'un barmaklarina kurbaan olduuum.