4 Eylül 2010 Cumartesi

Aman sabahlar olmasın

Günlerdir gündüzleri bulamadığım mutluluğu geceleri buluyorum. Başlıktan ilk akla gelen gibi akşam sevişmeleri falan değil ama. Daha safçası. Bir rüyalar görmeye başlamışım ki of of offf. Teee ne zamandır saçma salak rüyalar, gereksiz insanlar, katiller matiller görüyordum, son günlerde de tam tersi. Matthew Macfayden rüyalarımı süslüyor. Bütün gece maceradan maceraya koşuyoruz, müthiş kavuşma sahneleri yaşıyoruz. İlk gördüğüm rüyada mesela bu belediyenin otobüs şöförüymüş, sırf beni bulmak için taaa İngiltereler'den buralara gelmişmiş, beni bulsun diye de otobüs şöförü olmuşmuş. Böyle ben bunu görünce allak bullak oluyordum birden. Oturup konuşuyorduk, çok çekingendi bu. Sonra bir sarılıyorduk ki.. Hayatımın sonuna kadar onunla o şekilde kalabilirim dedim. Geçenlerde de 1700lü yıllardaydık bunun filmdeki hali gibi. Ben içeri giriyordum birden, bu böyle bana bakıyordu "2.yi de çektik hayatım, nerelerdesin? 3. filmi senle çekmek istiyorum. Özledim seni çok. Seni seviyorum, çok fazla seviyorum.." diyordu. Gene öyle sıkı sıkı sarılıyorduk ki dünyalar benim oluyordu.

Böyle bir hayal aleminde yaşıyorum anlayacağınız. Ah ulen Matthew gelsen bulsan beni ne güzel olur. Hayatının aşkı, çocuklarının anası olurum vallahi :)

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Nerelerdesin sen, diye sormak istiyorum aslinda; ama en azindan iyi oldugunu duydugum icin fazla deselemek istemiyorum. :)) Hadi devami da gelir umarim.

dipnot: Allah'tan kamyon soforu degilmis.

dipnot 2: Benim adresimi takip listende editler misin? :D Eskisi kalmis yeirum, beni follow!

Opuyorum. Kendine iyi bakasin.

Mia Wallace dedi ki...

bende kimleri istiyorum bir bilsen :D

Mathilde dedi ki...

Ariff sahalara geri döndüm, bir süre herkesten uzak durdum, internetle ilişiğimi kestim, azıcık kafamı dinledim. Şimdi geldim ve iyiyim =)

Ehehehe isteyelim istemesine de bunlardan sonra bütün insanlık pek bir çirkin geliyor =)