1 Şubat 2012 Çarşamba

Neden Richie Kotzen ve ben beraber olmalıyız?


Richie Kotzen'ın İzmir'de konser vereceğini buraya yazmamıştım değil mi? Hayret. Halbuki birkaç aydır sevinçten içim içime sığmıyor, takık insanlar gibi her gün gün sayıyorum, rüyalarıma falan giriyor. Bu abimiz -dilim varmıyor abimiz demeye, 24 mart sonrasında sıfatı her an değişebilir :p - gelmiş geçmiş en "underrated" müzisyen. Kendisi gitar virtüözü. İnanılmaz şarkılar yapıyor, bir o kadar da yakışıklı, sırma saçlı, muhteşem. En ünlü şarkısı da videodaki şarkı. Video pek kaliteli değil, ama en düzgün çıktığı video buydu, bunu koydum ben de.

Peki neden Richie ve ben beraber olmalıyız?

1-)İkimiz de sırma saçlıyız. Uzun ve kıvırcık saçları olanlar birbirlerini çok iyi anlar. Kullandığımız saç kremlerinden, saç köpüklerinden, bakım ürünlerinden konuşup yalnız olmadığımızı birbirimize gösteririz.

2-)Kendisi gitar virtüözü olduğundan bana gitarın bütün püf noktalarını öğretir, birlikte çalarız, grup kurarız. Nick Cave'le PJ Harvey gibi oluruz.

3-)Konserini Bornova'da verecek birini ancak bir Bornovalı anlayabilir. Duygularımız hakkında uzun uzun konuşuruz. Pijamalarımızla yatağın üzerinde karşılıklı oturup birbirimize şakalar yaparız.

4-)Birinin ona Küçük Park nargilesini denetmesi lazım. Türk kahvemizi içerken bir yandan tavla oynarız, bir yandan nargilelerimizi birbirimizin suratına üfleriz. Eğlenceli olur.

5-)Giyim tarzlarımız benziyor. Bu da demek ki ruh eşi olabiliriz.

Haksız mıyım yahu?

2 yorum:

Taro dedi ki...

Çünkü bana yakınlaşabilmesi için.

(In your face.)

Taro dedi ki...

Catfight çıkar o konserde.