23 Ekim 2009 Cuma

Mektup!

Mektupları çok seviyorum. Göndermeyi, almayı, hepsini. Çok daha samimi geliyor boş bir e-mailden ya da bir mesajdan. Hatta aramaktan bile. Emek harcadığınız belli; karşı tarafı sevdiğiniz, önemsediğiniz daha bir belli. Yazarken her kelimede neler hissedilmiş, ne düşünülerek yazılmış anlaşılıyor. Mektubun yazılırkenki tarihi aslında. Kelimelerden çok daha ötesi var orada. Kelimeler, bahsedilmek istenen duygular apaçık. Her bir kelimenin teker teker bir geçmişi var. Üzerinde düşünülerek, duygu katılarak yazılmış, bakmadan yazdığınız bir sms gibi değil. Kaleminizin sayfaya dokunduğunda oluşturduğu her bir iz çok özel. Hepsi çok ama çok anlamlı. Mektubu yazanın yazarkenki düşündüklerini keşfetmeye çalışmak da ayrı bir güzelliktir benim için. Dün 2 mektup yazıp yolladım. İkisinin sahipleri de çok şaşıracak ve sevinecek biliyorum. Mektup yazmayı da, almayı da, bu şekilde insanları şaşırtıp sevindirmeyi çok seviyorum :)

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Ooy oy oy! :D

Allah sevindirsin kizim!

Bana da mektup yaz :| Beni de sevindir!

Mathilde dedi ki...

adresini ver ben sana da yazarım fe :D işte tek sorun herkesin adresini bilmiyom ondan biraz zor oluyo süpriz yapmak :)))

Adsız dedi ki...

Euheuh tamam ama benim belli bir adresim yok simdi ulasmazsa uzulurum :/ ama vizelerden sonra bir bakayim ben :D heveslendim :|

Mathilde dedi ki...

tememdir hadi bekliyom :))))