18 Ekim 2009 Pazar

4 ay oldu yahu

Vize çıkmasını beklerken bir de baktım, gidip gelmişim bile! Evet ekim ayının sonundayız ve ben anca yazıyorum :) Tembelim ya. Bir de içimden yazmak gelmedi hiç. Dolu dolu geçti aylarım, belki 30 yazı çıkardı ama yok, tık yok. Yazmadım. İstemedim. Neler oldu neler şu 4 ayda.. Ölümlerden mi dönmedim, yeni ufuklara yelken mi açmadım, geleceğimle ilgili önemli kararlar mı vermedim, 3 hafta boyunca ailesiz, yabancı bir yerde mi eğlenmedim, yüzsüzler tarafından evde işgale mi uğramadım.. Kısaca anlatayım bir iki şey.


Öncelikle 24 haziran sabahı İspanya aktarmalı olarak Portekiz'e geldik yağmurla. Lizbon berduşluğundan sonra ertesi gün Porto'ya gittik. 1-2 gün Duarte'larda, 1-2 gün de yurtta kaçak olarak kaldıktan sonra oda tuttuk kendimize. Sapık bir ev sahibi, bizden nefret eden ev arkadaşları, her türlü pislikten hastalanabilinecek bir ev ortamı ve gay yan oda arkadaşı, her gece içmek, gezmek eğlenmek, delilik yapmaktan sonra İzmir'e ayak bastık 14 temmuz sabahı.

Daha buraya alışamamışken bir akşam Küçük Park'ta otururken fenalaştım ve hastaneye kaldırıldım. Sonuç: iç kanama. Acil ameliyat ve hayati riskten kurtularaktan taburcu oldum 1 hafta sonra. Ağrı sızı derken okul başladı gene işte. Bir yandan okul, bir yandan kurs, bir yandan haftasonları Balıkesir.. Yorucu azcık, bir de stresli okul kısmı; ama fena değil :)

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Allam fena degil demis. :D Saka misin kizim sen?

Sen yine mi rahatsizlandin ya? :/ hic haberim yok. Amerikada olunca ben de senin gibi geciriyordum gunlerimi cunku. Gecmis olsun.

Bence asiri yogun geciriyorsun gunleri. Cok imreniyorum. Benim de oyle gibi geciyor aslinda su Erasmus isini baslatinca Subat ile birlikte supper olacak! :D

Tekrar hosgeldin blog sahalarina.

Sevgiler.

Mathilde dedi ki...

ehehe sorma valla arif neler oldu neler :) iyiyim ama şimdi yav teşekkürler =))) yoğunum bu aralar azcık ama olsun yav hiç bişe yapmamaktan iyidir :D sen de bi erasmus yap off süper olcak süper her gece eğlencelerde olcan. erasmus partiler, hoşgeldin partileri, dönüş partileri.. vuuu =)

ayrıca hoşbulduk şeker :)