17 Kasım 2008 Pazartesi

Zaman zaman zaman!


"Çok meşgul olmaktan daha kötü bir şey varsa o da hiç meşgul olmamaktır" tarzı bir sözden yola çıktım 1-2 ay önce ve iplerimi kopardım! Bir süre öncesine kadar yapacak bir şey olmadığından yakınan ben, artık zamanım olmamasından yakınıyorum. İnsanoğlu hep şikayetçi canım. Yok ama ciddi anlamda çok doluyum şimdi de. 3 ayrı kursa gidiyorum, ders veriyorum, okula gidiyorum ve şu zamanlarda bir de vizelerle uğraşıyorum! Bazı günler saat 11lere kadar eve gelemiyorum. Bildiğin yoruluyorum yani. Şimdi de boş kalmayı özledim. Evde amaçsızca dolaşıp saatlerce koltukta uzanmayı özledim. Sen dur ama sen duuurr.. O da olacak. Biraz daha cılkım çıksın da hele bi :)

2 yorum:

Adsız dedi ki...

İyade-i ziyaret mi derler ne derler :))

Zaman cidden çok önemli bir olgu günümüzde. Ama ben senin durumunu yaşadığım vakitler çok mutlu oluyorum. Çünkü gayet dünyevi işlerle hızlı şekilde geçen bir ömür kesiti yaşıyorum o durumda. Üzülmüyorum, duygusal takılmıyorum, eğlenceli boyutuyla ilgileniyorum, gülüyorum geçiyorum. Meşguliyeti seviyorum.

Ama haklısın bazen o durumda insan eline pizzasını alıp gecenin bir köründe beyaz show u, ertesi günün rahatlığıyla, izlemek istemiyor değil hani :)) tabi bu sabah sabah seda sayan da olabilir, çok iğrenç olsa da saçmalıklarda da bir güzellik mevcut.

Güzellikleri bulalım değil mi :~]

Mathilde dedi ki...

evet haklısın meşgul olduğun zaman da üzülmüyo insan duygusal takılmaya vakit olmuyo. zaten ben de kafam daha iyi olsun diye o kadar kursa yazıldım :) valla yeniden doğuyo insan :p ama biraz da boş boş oturmak istiyom ya :)