23 Kasım 2008 Pazar

BRB!


Yapraklar yatağın olsun
Kırlangıçlar arkadaşların
Yıldızlar yorganın olsun
Hem zaten gökte işsiz güçsüz duruyorlar


Kafam karışık. Kötüyüm bir süredir. Pek gülmüyorum şu son günlerde. Bu dizeler imdadıma yetişti ama... Gülümsememe neden oldu. İçime huzur doldurdu. Son 1 saattir sadece bu dizeleri okuyorum. Bir anda umutla doldum, "başarabilirim!" dedim adeta. Evet evet ben bu halimi yenmeliyim, yenebilirim. BRB! Düzelmeye gittiii...!

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Hayatımda en nefret ettiğin şey şu pis huyum: dünle bugünümün bir olmaması...

Ya nefret ediyorum bu halimden. Bir gün yerin dibinde yaşıyorum; başka bir gün gökyüzünde yaşıyorum. Arada olan sadece bana değil; yakın çevreme de oluyor. :/ Boğuyorum bazen insanları düşüncelerimle. Ama n'apıyım böyleyim ben, insanlarında kabul etmesi gerekiyor.

Nerden geldim bu konuya ben ya? Bir de bu huyum var işte :) Bir konudan diğerine atlıyorum birden. Çözemiyorum kendimi.

Ya da kendimizi çözemiyoruz. Gidip gelmeler çok olur bilirim; umarım senin 'başka günün (mutlu günün)' çabuk gelir ;)

Mathilde dedi ki...

dünle bugün de değil bi saniyem(iz) diğer saniyemi(zi) tutmuyo yahu. olur mu böyle saçma şey. şu anda da kendimi çok mutlu hissediyorum. ama işte 1 dakika sonra üzüntüden ölen bi insan da olabilirim. çok çabuk değişiyorum(z) o yüzden seni çok iyi anlıyorum yani. hatta bendenim kadar değişen biri daha varmış :S çok şaşırıyorum günlerdir :)

Mathilde dedi ki...

bendenim ne ki? benim olmasın sakın o

Adsız dedi ki...

haha benim'dir evet o :D

Evet ben de şaşırıyorum ben gibi karmaşalar içinde boğulan birinin daha olduğuna. :))

Bazen çok sıkıyor beni bu durum, bazenden kastım her zaman sanırım. :D Ama elden bi' şey gelmiyor ne yazık ki :| Birinin bizi sıfırlaması lazım hayata karşı, böyle yeni bir 'ben' (biz) olmayız. Yoksa biriktikçe birikiyor yaşananlarla birlikte bazı şeyler :S

Mathilde dedi ki...

zaten kim bizim gibi olmak ister ya :D dengesiz, hassas, ilginç..... bizi hayata karşı sıfırlayabilcek bi varlığın olduğunu sanmıyorum :) olsa olsa bazı şeylerin üstü örtülür. malesef 80 yaşına da gelsek tek farkımız eciş bücüş ve torunlarımız olucak sanırım =S

Adsız dedi ki...

Kimse istemez :S
Yani iyi taraflarımız yok değil :D okuyanlar yanlış yorumlamasın :P Mesela yengeçler çok duygusaldır, fedakardır, sevmesini bilir; ama hassastır biraz (aslında çok fazla ama neyse) :))

Mathilde dedi ki...

sevmesini iyi bilir de kazık yemesini daha da iyi bilir :)