21 Kasım 2008 Cuma

Alkol Buraya Yumruk Havaya!


Önümdeki bir kadeh şaraba bakarak yazıyorum bu yazıyı. Aslında ne yazacağımı da bilmiyorum. Ama bu, içkiye şükreden bir yazı olmalı! Şu anda aklımın başında olmasını sağlayan tek şey o çünkü. İçtikçe rahatlıyorum, gerginliğimden kurtuluyorum. İyi ki varsın be! Şunu bulan insanların elini öpmek lazım hakkaten. İçki bütün kötülüklerin anası derler bir de. Peh! Yemişim bunu diyeni. İçki insanın aklına mukayet olur, çirkini güzel yapar, sorunları unutturur, libidoyu arttırır, eğlendirir, cesaret verip gerginliği alır, dert ortağı olur. E daha ne yapsın? Bu kadar insan boşuna alkolik olmuyor heralde. Bu gidişle ben de o insanlardan biri olacağım zaten. Son günlerde pek bir içer oldum bu mereti. Amaaaaan atın ölümü arpadan olsun değil mi? Ben en iyisi bi kadeh daha şarap koyayım kendime. İçtikçe daha kolay yazıyor insan hem. Bak bi yararını daha buldum. Helal beee!

Acaba bir seçim yapmam gerekse hangisini tercih ederim. Sağ kolum mu alkol mu? Hmmm... Sağ kol? Alkol? Kol? Amaaan kolun yenisi çıkar yerine ne de olsa, ben alkolü alayım!

8 yorum:

Unknown dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Ouvv hayırdır yahu ne biçim bir derttir seni içmeye sevk etmiş? Hani öyle eğlencesine içmek de olmamış, gayet dünyadan bağını koparıp, biraz olsun sıkıntılardan uzak kalmak için içmişsin. E arka fonda arabesk müzikler yoktur umarım :))

Alkolü rahatlama yolu olarak görüyorsan bi' şey diyemem. Ama yine de alkol son çare olmalı bence. :D

Mathilde dedi ki...

valla keşke bikaç saat önce şu yazımı yazdığım gibi neşeli olsaydım.. sorunlarıma rağmen.. ama yok yani olmuyo. ölsem keşke içkiden. zaten içkiden ölmesem ağlamaktan ölcem.

Adsız dedi ki...

Profilinde yengeç burcu gözüküyorsun. E başka bir yengeç burcu insanı olarak haddinden fazla duygulara gömülmekten nefret ettiğim halde elimden bi' şey gelmemesine sinir oluyorum, kınıyorum, protesto ediyorum! :D

Neden bu kadar bağımlı kalıyoruz yaşarken başka bi' şeylere ya da birilerine...

Unknown dedi ki...

yorumumu silmenizi elestrileri kaldiramamaniza bagliyorum. oysa ki sadece yazim tarzinizla alakaliydi. bunlar hep olagan seylerdir. neyse efendim bu sizinle ilgili bir sorundur. fazla deginmeyecegim. sadece daha sonraki yorumlar mailime hatirlatma olarak geldigi icin yeniden buradayim.

pervaneli sapkanin da dedigi gibi, alkol son care olmali. ancak bunu birisine bu sekilde soylemek de oyle.

Mathilde dedi ki...

zaten şu yengeç burcunu icat edeni bi yakalarsam... duygusal bi insan olmaktan nefret ediyorum artık. sen de yengeç burcusun zaten anlasan anlasan bi sen anlarsın...
ben de bilmiyorum neden bağımlı kaldığımızı. böyle olmak istemediğin halde elinden bişey gelmiyo insanın. bu ne lanetliktir ya. bu burç yüzünden ömrümden bilmem kaç yıl gitti zaten.. protesto edelim, zamanlamaya dikkat ederek çocuk yapalım! artık yengeç burcu insanı doğmasın. başkaları üzülmesin

Adsız dedi ki...

Evet aynen katılıyorum. Yengeç burcu insanlarına özel haklar tanınsın. Acı çekerek yaşamasınlar efendim duygusal dünyalarını! Onlar da insan. Bırakın yengeçleri özgür kalsınlar, sıkmayın onları.

Mathilde dedi ki...

öncelikle yukardaki nagihan hanım, şuanda hiçbişe kaldırcak halim yok gerçekten. ben burda ölmekten bahsediyorum siz burda eleştiri kaldıramıyosunuz diyosunuz. evet eleştiri kaldırmam pek ama normalde yorumlarını da silmem başkalarının. hatta bu ilk oldu. lütfen, zaten yeterince kötüyüm bi de başka şeyleri kafama takmayayım.

----------------

valla hiç güleceğim yoktu ya bu halde. bildiğin koptum evde. bence de özel haklar tanınmalı. belki inanmıcaksın ama karşılaştığım ilk yengeç burcusun sen. cidden hepsi böyle oluyomuş. oh biraz rahatladım. tek duygusal psikopat ben değilmişim